Serwus,
jasne, ze warto. Mialem niemala przyjemnosc porozmawiac miedzy innymi z Panami Zabawskim i Bialosiewiczem
, poznac Marte i Roberta wreszcie a na dodatek pogadac z ludzmi, ktorych zawsze chcialem w RLu poznac
. Poza tym na integracyjnym nie bylo konca rozmowom na rybkowe tematy, a mozna bylo tez spokojnie pogadac o innych rzeczach. Dla mnie bomba
. Co do zdjec, wszystkie sa do obejrzenia albo w cat-elogu na PC albo do znalezienia na forum PC. Moj referat w sumie mial ludziom jedynie pokazac ogromna roznorodnosc mochokidae i ladnych pare dni po zlocie moge powiedziec, ze chyba mi sie udalo
.
Co prawda wszystko nie tak mialo wygladac ale ostatecznie moge powiedziec, ze wyszlo znacznie lepiej niz myslalem. Na zlocie byli moi znajomi - nie akwarysci i stwierdzili, ze o ile pierwotna wersja strasznie byla nudna, o tyle ta 40 minutowa bardzo im sie podobala
Szkoda, ze Marto i Robercie nie dotarliscie na integracyjna, troche sie lyso czulem samemu
.
Zastanawiaja mnie do tej pory bledy w aqualogu. Kiedy ten o synodontach byl wydany?
Pozdrawiam.