-
Forum
-
Odpowiedz
-
Szukaj
-
Statystyki
-
Faq
-
Forum Tropheus Tanganika
/
REGULAMIN FORUM
/
Przepraszam...
marekd12
Użytkownik
- Posted: 11 Lut 2007 22:53
[/b]Przepraszam Adminów i inne osoby które uraziłem za swoje posty dot. regulaminu![b]
Każdy czlowiek ma prawo do popełniania błędów ...no i wyjaśniania wszelkich wątpliwości...temu właśnie służy forum-konstruktywnej dyskusji.
Zupełnie inny bieg miała przyjąć rozmowa ( z mojej strony) n/t regulaminu...no ale jakoś tak dziwnie sie potoczyła w złym kierunku. Ja tez prowokowany wypowiedziami innych ...coraz śmielej odpychałem argumenty forumowiczów!!!
Bardzo przepraszam...
tooold
Użytkownik
- Posted: 11 Lut 2007 23:00
to miłe , ale przy okazji aby uzmysłowić sobie i innym uprawnienia właścicieli powiem tak o swoim forum :
Moi drodzy tak sobie przglądam moje skromne forum i doszedłem do wniosku,że nie jest mi potrzebny żadny regulamin. Jak uważam że coś jest ciekawe, cenne etc to zostawiam, jak uważam że post zaśmieca i zajmuje miejsce to usuwam ;-)
taki ze mnie mały dyktator
winiar
Użytkownik
- Posted: 11 Lut 2007 23:09
marekd12
To duża sprawa powiedzieć przepraszam. To bardzo cenna cecha a coraz rzadziej spotykana - tym bardziej cenna. Ja urazy nie chowam bo i po co.
tooold
taki ze mnie mały dyktator
No nie taki mały ;-)
Ty to cenzor jestes ;-))
Marek
admin
Admin
- Posted: 12 Lut 2007 08:20
Wszystko jest w porządku,przyjęte.
Admin 1 i 2
Forum Tropheus Tanganika
/
REGULAMIN FORUM
/ Przepraszam...
↑
Twoja wypowiedź
?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo
zarejstruj
najpierw.
Archiwum
Tropheini
Inne ryby tanganickie
Technika akwarystyczna
Żywienie i choroby ryb
Literatura
Sprawy ogólne
Jezioro Tanganika
Uwagi Dotyczące Funkcjonowania Forum
REGULAMIN FORUM