Ja i tak miałem zrobić zestawienie - ile/jakich ryb do jakiej wielkości zbiornika...
To napisałem wczoraj i to podtrzymuję. Decyzję taką podjąłem parę dni temu po rozmowie telefonicznej z Martą i Robertem, z której wynikło, że jest to rzecz potrzebna. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem wszystkie Wasze posty (w dwóch wątkach), ale zdaje się, że również inni mają zamiar opracowywać ten sam temat... nie wiem czy to potrzebne, myślę że są też inne rzeczy do zrobienia i podziewałem się raczej jakiś propozycji i podziału pracy przy nich.
Ja zrobię to tak czy siak, przedstawię Wam do akceptacji, może w trakcie poproszę niektórych w Was o pomoc - co też napisałem wczoraj. Chyba, że ktoś zrobi to wcześniej - nie ma sprawy, na pewno nie będę miał poczucia straconego czasu. Nie lubię mówić, że coś zrobię, wolę zrobić i zaprezentować, wczoraj postąpiłem inaczej, właśnie po to, żebyśmy nie robili tego samego.
W takim razie zabierasz sie do pracy?
Mam nadzieje, że szybko to ukończysz.
Co do terminu - nie odpowiem precyzyjnie, bo przeżywam akurat najtrudniejszy okres w ciągu całego roku w firmie - taka branża, niestety może się to odbić na moim wkładzie w forum, ale postaram się zrobić to jak najszybciej - w ciągu kilku najbliższych dni, czy raczej nocy. Rzecz tak naprawdę jest prosta, ale trzeba przysiąść i się skupić, o co u mnie w tej chwili trudno, dlatego nie mogę obiecać ekspresowego tempa.
Jarek |