Chyba się pogubiłam ;) To fundujemy 3 nagrody (zestawy), czy tylko jedną?
Chyba ja jestem sprawcą zamieszania. Myślałem o jednym zwycięzcy - tym, który uzyska największą liczbę punktów, mniejsza o kategorię. Ale jeśli chcemy docenić zwycięzców w każdej kategorii - nagrody muszą być faktycznie 3. (Oby nie było wygranych ex aequo ;-))
Trzeba prosic osoby, które wygrały o takie fotki.
No nie wiem. Zacznie się dopytywanie - po co? Okaże się, że nie każdy posiada fotografię w większej rozdzielczości... Myślę, że albo trzeba spróbować z tą rozdzielczością, którą mamy (jeśli to wykonalne), albo dajemy inne zdjęcia. W tym drugim przypadku zaoszczędzilibyśmy czas, pierwszy jest ciekawszy, ale nie wiemy czy do opanowania. Co sądzicie?
Co do rozmiaru koszulek - o ile bądą nam znane "gabaryty" ;-) nagrodzonych, możemy spróbować trafić w rozmiar, możemy też przyjąć, że rozmiar będzie uniwersalny. Ten drugi wariant znowu zaoszczędzi nam czasu i nerwów, może przyjmijmy XL?
Mamy ustalone:
1. wykonawca - Marcin
2. nr konta - j.w.
3. wysokość składki - po 15 zł.
Do ustalenia:
1. jakie wykorzystujemy zdjęcia?
2. rozmiar koszulek
3. konkretny projekt nadruków
4. może coś jeszcze? ;-)
Myślę też, że musi się wyłonić jakiś moderator tej inicjatywy i w razie potrzeby kontaktować się z resztą telefonicznie, czy mailowo (byle szybko), a na forum przedstawiać tylko konkretne, gotowe propozycje wymagające przedyskutowania. Jak będziemy każdy detal rozstrzygać na forum zajmie nam to bardzo dużo czasu.
Acha, oczywiście wchodzę.
Jarek |