Aktywie Szanowny,
Klamka zapadła. Termin spotkania to 28.04.2007 r.
Z przyczyn kilku, między innymi dostawy ryb oraz matury naszego dziecka tak musi być.
Jutro chcę dać informację w necie, że takie spotkanie będzie miało miejsce. W związku z tym, proszę Was o ustosunkowanie się w następującej sprawie: żeby spotkanie miało odrobinę choć pikanterii, pomyslałem, że fajnie by było dodać do niego ze dwie prelekcje-warsztaty. Sal do dyspozycji będziemy mieli w sumie cztery - dwie z rybami i dwie na 1 piętrze.
1. Pierwsza prelekcja- warsztat to - "utrzymanie zdrowego zbiornika tanganikańskiego"
2. Druga prelekcja-warsztat to - "pielęgnice piaskowe - wszysto, co o nich wiemy"
Oba zajęcia maja trwać każde NIE DŁUŻEJ niż 45minut.
3. Temat trzeci ma być tematem zastępczym, na wypadek, gdyby coś nie wypaliło, lub czasu zostało za dużo. TRZEBA TEMAT WYMYSLIĆ I OPRACOWAĆ CHOĆBY RAMOWO.
Jest kilka płyt u nas o tematyce z jeziora, każdy z Was ma pewnie coś swojego - może warto pokazać to innym? Stąd wykluła się potrzeba jednego lub dwóch laptopów. Jeśli będzie trzeba, rzutnik i ekran załatwimy na miejscu.
Bardzo Was proszę o zgłaszanie się (można prowadzić te zajęcia w dwie na przykład osoby) do poprowadzenia i przygotowania powyższych.
OGROMNIE ZALEŻY MI NA ZAMKNIĘCIU TEMATU DO N I E D Z I E L I - 25.02.2007
Prosze o kontakt na forum
Robert |