Własnie jestem po rozmowie telefonicznej z Marcinem. Pomyśleliśmy sobie, że logo PT na koszulce ma świadczyć o naszej wspólnej przynależności, ale nasze - różne jednak - zainteresowania moglibyśmy wyrazić za pomocą zdjęć różnych ryb. Mnie np. bardzo podoba się altos, ale wolałbym się nie wyginać zapytany o szczegółowe info na temat ryby, której zdjęcie noszę na koszulce... zapytany o inną rybę czułbym się swobodniej. Konkretna ryby na koszulce konkretnej osoby może okazać się zaczynem na nawiązania ciekawych rozmów z ludźmi na Zlocie. Mam zapewnienie Marcina, że nie jest to kłopot. Możemy też chyba uwzględnić nasze rozmiary.
Sumując, propopozycja jest taka - każdy przesyła mailem do Marcina wybrane zdjęcie i rozmiar koszulki. O ile oczywiście pomysł zyska aprobatę większości z Was.
I osobista prośba do Was. Uprzejmie proszę o umożliwienie noszenia klubowej koszulki mojej żonie. Żmijka będzie na Zlocie i - oczym mało kto wie - bywa podporą, a często siłą napędową moich akwarystycznych zmagań, również tych czynionych dla PT, czy tego serwisu. Co Wy na to?
Jarek |