-
Forum
-
Odpowiedz
-
Szukaj
-
Statystyki
-
Faq
-
Forum Tropheus Tanganika
/
Forum Wewnętrzne
/
Zasady stworzone na potrzeby TM
sue
Użytkownik
- Posted: 20 Lis 2007 19:12
Jak wszyscy wiedzą powstało coś na kształt instrukcji/ściągi dla osób piszących dla TM. Niektóre z tych zasad są oczywiste i ogólnie obowiązujące, inne są stworzone na potrzeby TM. Ponieważ w trakcie pracy nad drugim numerem magazynu pojawiło się szereg "nowych - starych" problemów przygotowuję aktualizację...
Jeżeli przychodzi Wam do głowy jakieś nieomówione zagadnienie lub coś co jest kłopotliwe w zapisie napiszcie :)
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie :)
Pozdrawiam
Magda
admin
Admin
- Posted: 20 Lis 2007 19:15
Myślę, że musimy Madziu dodać, że artykuły do nas nadsyłane muszą być zgodne z tymi zasadami.
Marta
Sendog
Użytkownik
- Posted: 21 Lis 2007 08:33
Wudaje mi się, że wszystko jest jasne.
tasma
Użytkownik
- Posted: 21 Lis 2007 09:12
Krzysiu
Gdyby bylo jasne i gdyby autorzy stosowali sie do zasad to pewnie nie byloby tego tematu.
Przemek
admin
Admin
- Posted: 21 Lis 2007 09:36
I tutaj Przemek ma racje, nie byłoby tematu, gdyby wszyscy zanim napisza tekst, albo nam go oddadzą przeczytali zasady. Od tego numeru teksty nie spełniajace zasad i wymogów będą od razu odsyłane. To ułatwi i mnie i Magdzie pracę.
Marta
Sendog
Użytkownik
- Posted: 21 Lis 2007 09:42
Od tego numeru teksty nie spełniajace zasad i wymogów będą od razu odsyłane. To ułatwi i mnie i Magdzie pracę.
I to jest chyba najlepsza metoda. Zemdleję ze strachu jak np. mój artykuł odpadnie bo coś przegapiłem lub źle napisałem. Dla mnie reguły są jasne.
Pozdr
admin
Admin
- Posted: 21 Lis 2007 09:59
Krzyśku - proszę nie mdlej -::))) Tylko pisz
Marta
worton
Użytkownik
- Posted: 21 Lis 2007 15:41
yy a gdzie sa te zasady? :S
admin
Admin
- Posted: 21 Lis 2007 15:46
Dostałeś "na maila" zanim napisałeś artykul. Wszyscy autorzy dostają je mailowa od Magdy lub mnie.
Marta
rufus1
Użytkownik
- Posted: 21 Lis 2007 16:43
Dostałeś "na maila" zanim napisałeś artykul. Wszyscy autorzy dostają je mailowa od Magdy lub mnie.
ja podobnie jak Daniel nic nie mam. widzialem to tylko na spotkaniu w Krakowie. Fazi mi to pokazywał.
Mogę poprosić o te zasady na maila.
Dziekuję!!!!
Leszek
Forum Tropheus Tanganika
/
Forum Wewnętrzne
/ Zasady stworzone na potrzeby TM
↑
Twoja wypowiedź
?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo
zarejstruj
najpierw.
Archiwum
Tropheini
Inne ryby tanganickie
Technika akwarystyczna
Żywienie i choroby ryb
Literatura
Sprawy ogólne
Jezioro Tanganika
Uwagi Dotyczące Funkcjonowania Forum
REGULAMIN FORUM