A mnie sie najbardziej podoba zdjecie nr: P9150276 i "postac" druga z lewej,
Śmieszny koleś, też na niego zwróciłem uwagę ;-))
To pewnie specjalnie na potrzeby tej foty zeby wygladac bardziej profi" ;)
Pożyczyłem aparat od przechodzącej osoby by na fotce fajnie wyglądało ;-))
Nie dolujmy juz Marka, bo jeszcze (po)rzuci fotografie (w nas) ;)))
Spoko - trzeba mieć torchę samokrytyki.
A jak dobrze widzę to ma pod tym czerwonym polarkiem koszulkę PT ;)
Owszem, owszem - limitowana edycja z nick'iem ;-))
Orange Szkoda że nie krzyknąłeś, porozmawialibyśmy sobie, poza tym poznałbym następnego forumowicza ;-))
Rzeczywiście był problem z podającymi rybami. nie dość, że wyłączyli filtry, to jeszcze w hali było w nocy 11 stopni a i akwaria się wychodziły, dlatego część obsady odeszło do krainy wiecznego tarła. Jak widzicie na fotach - część ma kolor zielonkawy - to od witamin i leków, poza tym sól w baniakach by ryby przeżyły... Panika.
Również Malawi miało problem - padła im grzałka i podgrzała wodę do 35 stopni, a to nie jest najlepsza temperatura wody dla ryb i cała również odeszła do krainy wiecznego tarła.
Dainichi wystawiło swoje produkty - Kupiłem sobie Primary Krill, dla mięsożerców.
Na stoisku malawi można było otrzymać gratis 4 numery polskiego wydania Chichlid news, które niestety nie jest już wydawane...
Poza tym mieli w ofercie również polskie wydania "Back to nature" w przystępnych cenach. Kupiłem, jako, że nie miałem, "Back to nature przewodnik po Świecie Pielęgnic z Tanganiki" za jedyne 65 zł.
Co do prelekcji - Bardzo fajna, pomimo problemów ze sprzętem komputerowym Adama Adamskiego i Artura Białosiewicza o fotografii - na przykładach fotek welonka w małym zbiorniku.
Co do mojej - nie mi to oceniać , ale pomimo, że mówiłem o niekiedy o rzeczach dość podstawowych przy zbiorniku, to widziałem duże zdziwienie na twarzy niektórych osób.
Prelekcja Marty - jak zwykle prelekcja pasjonatki [w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu] o paskówkach. Zachowania, sposoby rozrodu, wielkości akwarium, sposoby odkrycia - na tym skupiła się Marta i było jak zwykle ciekawie.
To na szybko tyle
Pozdrawiam
Marek
P.S. Osoba po lewej stronie ode mnie na zdjęciu yo Vepsik, z którym razem przyjechaliśmy. |