Już miałem nie wypowiadać się, ale... Ja nie odnosiłem się do jej image i zachowania w ogóle tylko do tej/tych konkretnych sytuacji. Co do jej modelu bycia - nie podoba mi się i tyle. Jak rozumiem to jej świadomy wybór z racji funkcji celu, który dzięki temu osiąga. Ale sposób mi nie odpowiada. Myślę że tu sie zgodzimy. Zresztą Przemek mimo całego swojego nazwijmy to uroku to ani samym zachowaniem ani intelektem też nie powala. Doda to produkt poziomu swoich czasów, podobnie jak to towarzystwo z BB w TV4. Widziałem 2 odcinki (do końca nie dotrwałem), pamiętam jak oburzałem się na BB1, a teraz wychodzi na to, że w porównaniu z tymi gumowymi, niewychowanymi, ... brakuje słów do opisu to towarzystwo z BB1 to ludzie poukładani i porządni. Ale to tylko porównawczo.
Podsumowując - i mi nie odpowiada taki styl jak ten dodyczny, odniosłem się tylko do konkretnej sytuacji, gdzie moim skromnym zdaniem w części merytorycznej to dziewcze miało rację. Ale każdy ma prawo do swoich poglądów i oceny. Ja wracam do rybek, a tam ani Dody ani Przemki nie pływają:) |