-
Forum
-
Odpowiedz
-
Szukaj
-
Statystyki
-
Faq
-
Forum Tropheus Tanganika
/
To i owo - czyli luźne rozmowy
/
Kto poleci!!!
franco103
Użytkownik
- Posted: 9 Gru 2007 22:54
Ello!
A ja dzisiaj z innej beczki... szukam, poszukuje i nic nie chce mi wpaść w oko i do głowy...
Czy ktoś z was może polecić mi jakieś dobre i sprawdzone obuwie do codziennego użytkowania w porze jesienno-zimowo-wiosennej??? (tzn. zimno, mokro i błoto).
Myślę o jakiś butach turystycznych (trekkingowych) i zdecydowanie do kostki, szukam czegoś z membraną Gore-Tex (tylko czy warto)???
Może pomożecie.
Pozdrawiam.
Vepsik
Użytkownik
- Posted: 9 Gru 2007 22:57 - Edytowany przez: Vepsik
Polecam buty firmy CAT (CATERPILAR) lub Jack Wolfskin. Trzeba wydać od 200 zł w górę ale jest naprawdę za co. Mam buty Jacka od 2 sezonów i są naprawdę świetne. Caterpilara mam od tego roku. Zakupione zostały w Factory (mniej więcej 40% taniej, niż w "normalnych" sklepach) ale są super. Mam duże "wymagania" co do obuwia, ponieważ rzadko kiedy udaje się mi znaleźć but, który od samego początku będzie odpowiednio leżał na nodze.
twkw
Użytkownik
- Posted: 10 Gru 2007 08:04
Ecco z membraną
Mariusz_B
Użytkownik
- Posted: 10 Gru 2007 08:33
Ja w ciemno od pewnego czasu używam Salomony z wkładką Gore-Tex. Dla mnei są lux :).
franco103
Użytkownik
- Posted: 11 Gru 2007 22:44
I skończyło się na:
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/meskie/1/outdoo r/13/68024/00709/detail.do
Zobaczymy jak to będzie...
tooold
Użytkownik
- Posted: 12 Gru 2007 06:21
hmm - tytuł wątku był taki iz myslałem o przelocie do Afryki
a tak zastanawiam się nad sensem takich luźnych rozmów - zaraz Was będę pytał o glazurę i terakotę .........
Vepsik
Użytkownik
- Posted: 12 Gru 2007 06:39
a tak zastanawiam się nad sensem takich luźnych rozmów - zaraz Was będę pytał o glazurę i terakotę .........
No to pytaj. Po to powstało to podforum, żeby można było spokojnie porozmawiać bez zaśmiecania innych.
Forum Tropheus Tanganika
/
To i owo - czyli luźne rozmowy
/ Kto poleci!!!
↑
Twoja wypowiedź
?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo
zarejstruj
najpierw.
Archiwum
Tropheini
Inne ryby tanganickie
Technika akwarystyczna
Żywienie i choroby ryb
Literatura
Sprawy ogólne
Jezioro Tanganika
Uwagi Dotyczące Funkcjonowania Forum
REGULAMIN FORUM