Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jest to mój ostatni post na forum wewnętrznym PT. Wszystkich gorąco pozdrawiam i życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO!
Skoro Przemek jednoznacznie napisał, że W zwiazku z sytuacja jaka miala miejsce wczoraj o godzinie 16:18 kiedy to jeden z (podobnie jak ja) bylych czlonkow PT wykonal kopie serwisu to zastanawia mnie czemu nie napisał kto? - przecież jest zapisany adres IP. To nie ważne. Dla mnie ważne jest, że napisał. Skoro tak, to w jakimś sensie zostałem wezwany do tablicy i odpowiedziałem.
zdyskontowania popularności PT
Nic bardziej mylnego. Wręcz przeciwnie, życze PT [każdemu z uczetników razem jak i każdemu z osobna jak najlepiej] i niech się rozwija i popularyzuje pasję. PT istnieje i niech istnieje dalej.
Pisanie na tym forum przez niektórych o PASJI kłócącej sie z biznesem (czytaj o wielkiej kasie, jaką zarabia Tropheus)
Jako osoby podpisane pod postem, Marto i Robercie - nie wam jaką kasę zarabiacie i nie interesuje nie to [ciekawe czemu pojawia się wątek kasy....????]. To Wasz biznes i chwała, że jest bo można przyjechać do WAS i zobaczyć ryby, które chce się kupić. Nikt inny w Polsce tego nie robi.
Nigdy nie zaglądam do portfela innych i nie będę tego robił. Wręcz przeciwnie jak komuś się wiedzie to Ciesze się z tego.
Nie mam zamiaru rozpoczynac kolejnej klotni, dlatego nie pisze kto to.
Przemku, napisłałem, że to ja [choć i tak doskonale wiedziałeś kto to] , w dobrej wierze by inni uczestnicy i byli uczestnicy PT wiedzieli - wg mojej oceny to fair. A niestety wyszło... tak jak zawsze...
Pozdrawiam i życzę wszystkim bez wyjątku wszystkiego dobrego
Marek |