Fazi64
Oj, ja mam taki śmietnik w komputerze.... w zakładkach też. Szybciej wpiszę adres i poprawię, jeśli będzie nie prawidłowy. Stałe powiedzenie mojego partnera ,,masz wszystko co potrzebne, tylko nie wiesz gdzie'' ;o)
tooold
och nie zgodzę się z Tobą - ja lubię wiedzieć kto jest właścicielem, a właściciel bierze odpowiedzialność za to co ma na swojej stronie
Tak, jak wyżej - łatwo to sprawdzić. A co do poprawności strony, to ja bym miała większe obiekcje do tego drugiego forum (akwarystyka.com.pl), które podałam wyżej. Z reguły jest tak, ze Tanganiką zajmują się ludzie już troszkę starsi na wzgl. że ten biotop wymaga jakiegoś większego grosza w kieszeni. Wspomniane forum użytkują ludzie bardzo rozbieżni wiekowo stąd i wypowiedzi bywają rozbieżne jakościowo. Oczywiście nie mówię o wszystkich. Jednak wypowiedz młodej 13-letniej dziewczynki w stylu ,,K****'' coś tam... nie powinna mieć miejsca. Widocznie admin- moderator - właściciel strony i domeny nie widzi w takim wykropkowaniu nic nie właściwego. Dla mnie Szoook! ;o/ Na tym forum, takie wypowiedzi są notoryczne..
Ale dla sprostowania:
Obsługa takiego forum, jest bardzo uciążliwa. Nie da się wyłapać wszystkiego – nawet po instalacji wszelkich programów wyłapujących takie wypowiedzi. Ty chyba już powinieneś co nieco odczuć, bo sam jesteś autorem forum o muszlowcach. Jeśli, jeszcze jest dobrze to tylko dlatego, że albo nieustannie czuwasz nad tym albo nie masz takiego ruchu. Ja też kilka lat temu byłam współautorką strony która okazała się wielkim boom’em. Podwójne studia, obowiązki domowe, bariery techniczne itp. uniemożliwiały codzienną weryfikację. Po roku została ona poddana kasacji. Dlatego nie uważam że należy kogoś osądzać tylko dlatego, że nie dysponuje wystarczającym czasem lub innymi środkami. Nie znam ludzi -autorów, ale myślę że intencje były dobre. W końcu opłacają domenę, serwer itp. bez pobierania opłat za cokolwiek.
Pani Marto,
Moja wypowiedz była nie potrzebna. Śmiało można poddać ją kasacji. Z resztą temat tez jest niepotrzebny… Ja zresztą więcej komentować tego wątku nie będę.
Pozdrawiam,
Katarzyna |