Pan Robert zamykajac temat uniemozliwil mi udzielenie odpowiedzi.
Wiec zalozylem kontynuacje watku.
Pozegnalem prywatnym emailem glownie osoby z ktorymi mialem kontakt bezposredni i wyslalem go do wiadomosci Administratorow, zeby nie bylo ze robie cos za ich plecami, choc nie mialem takiego obowiazku. Przytaczanie tutaj ze pozegnalem sie z WYBRANYMI uwazam, ze jest nie na miejscu.
Darze szacunkiem i uznaniem wielu innych uczestnikow tego forum i fakt, ze z nimi nie pozegnalem sie nie ma na to wplywu - po prostu zycie nie zetknelo nas osobiscie ani wirtualnie.
Ostatni post Admina traktuje jako wyrazenie zgody na publiczne pozegnanie sie.
Dziekuje wszystkim za wspolprace, za pytania i odpowiedzi, nie ukrywam ze czytam to forum z wielka ciekawoscia, to jest kopalnia wiedzy o Tanganice i jej mieszkancach, te wiedze budujecie wszyscy uczestnicy forum a nie tylko pojedyncze osoby i to stanowi wartosc tego forum.
Nie mam nic przeciwko temu zeby upublicznic powod wydalenia mnie z tego forum - nie uwazam abym zrobil cos co kwalifikuje sie do paragrafu 7, co prawda kilka miesiecy temu bylo zdarzenie w wyniku ktorego to ja chcialem zrezygnowac z aktywnosci na tym forum (poczulem sie skrzywdzony), ale jak to mowia czas zabliznia rany.
Serdecznie Was pozdrawiam i zycze sukcesow w poglebianiu wiedzy i hodowli ryb z biotopu Tanganika - obiecuje ze bede tu zagladal, szkoda ze tylko pasywnie.
Bogdan Łącki |