Czy macie może fotki jedno lub kilku dniowej Ilangi Yellow Real.
Lub możecie mi opisac jej kolor.Bo moje Bulu Pointy-są czarne jak smoła-potem dopiero pojawiają sie jasno mleczne plamy które sie wybarwiają w czerwone.
Pojawiła się maleńka rybka-mniejsza niż Bulu-1 dniowe-i jest w kolorze jak Tanganikodus.Czy to może być Ilanga.Już nie wiem co mam myśleć-bo nie widziałam inkubującej Ilangi .Za to było dziwne noszenie samicy Tanganikodusa-która nie przekazała mlodych samcowi-nosiła 4 tygodnie,i wypóściła ryby w skałkach-2 tyg temu.Rzuciły sie na nie trofcie,a ja rzuciłam sie wrzucać do akwa w to miejsce wiecej muszli i kamyków.No i uchowała się 1 rybka-którą przez tą owalną szybą trudno siębyło dopatrzec.Ale wiedziałam że tam jest.
Eczoraj sprzątałam -i wypłynęła z tamtąd-Myślałam że padnę-jak zobaczyłam tego białego trofcia-zamiast spodziewanego tanganikoduska.
Co się dzieje.
cz\Czy mogłam nie zauważyć że inkubowała jakaś Ilanga-i wypuściła tam tez 1 rybkę-lub 1 rybka przeżyła.A ten mały tanganikodus nie przeżył.
Czy może tanganikodus -jakims trafem nosił ikrę trofci-i ale przecież to niemożliwe.
Ta mała zupełnie inaczej zachowuje sie niż inne trofcie-które kryją się w liściach.A ona siedzi cały czas pod muszelką.Nie wiem co mam o tym myśleć.
Pewnie jest to jednak mała ilanga-no ale jak?
Ona w rzeczywistości jest prawie przezroczysta i jaśniejsza