-
Forum
-
Odpowiedz
-
Szukaj
-
Statystyki
-
Faq
-
Forum Tropheus Tanganika
/
Tropheini
/
mam problem z wybarwieniem m³odej bemby
artur
U¿ytkownik
- Posted: 11 Pa¼ 2007 02:01
Mam prozbe i prosze o pomoc w sprawie wybarwiania sie m³odej bemby maja gdzies od 4 do 6 cm. i nie ktore te co sa wieksze3 powoli chyba sie zaczynaja wybarwiac ale jedno mnie zastanawia czy to jest normale przy wybarwianiu sie bemby zeby nieraz najwieksze wybarwienie g³owy by³o szara ale nieraz maja czarna g³owe a mniejsze normalnie wygladaja nawet u nie ktorych widac ciemny kolot pomaranczowy myusle ze z woda jest wszystko wporzadku normalnie p³ywaja jedza nie stoja w miejscu temperature wody mam sta³a 28 nawet nieraz widac pomarancz ciemny na pokrywach skrzelowych powieccie czy to normalne zeby tak sie przebarwia³y w ten sposob?
timus
U¿ytkownik
- Posted: 11 Pa¼ 2007 09:49
Jakie to pokolenie? Z k±t masz te ryby? Opisz czym je karmisz.
Co to znaczy?
myusle ze z woda jest wszystko wporzadku
Podaj konkretne parametry. Opisz zbiornik itd... Mo¿esz te¿ wkleiæ fotki.
Marcin.T <')))><
duch
U¿ytkownik
- Posted: 12 Pa¼ 2007 20:19
Witam.
Ma³y cytacik:)
W zale¿no¶ci od nastroju przednia czê¶æ cia³a mo¿e stawaæ siê srebrna lub pomarañczowa tylna czê¶æ cia³a jest jednak zawsze ciemna. Górna czê¶æ oka ma wyra¼n± pomarañczow± obwódkê. M³ode osobniki maj± ciemne cia³o z pionowymi jasnymi paskami.
Nie masz zadnego problemu kolego:) ale proponuje troszkê poczytaæ o rybach,które chidujesz.
Andrzej.
Forum Tropheus Tanganika
/
Tropheini
/ mam problem z wybarwieniem m³odej bemby
↑
Twoja wypowied¼
?
Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy mog± tutaj pisaæ. Zaloguj siê przed napisaniem wiadomo¶ci albo
zarejstruj
najpierw.
Archiwum
Tropheini
Inne ryby tanganickie
Technika akwarystyczna
¯ywienie i choroby ryb
Literatura
Sprawy ogólne
Jezioro Tanganika
Uwagi Dotycz±ce Funkcjonowania Forum
REGULAMIN FORUM