Forum Tropheus Tanganika
 - Forum - Rejestracja - Odpowiedz - Szukaj - Statystyki - Faq -
Tropheini Forum Tropheus Tanganika / Tropheini /

mam problem z wybarwieniem m這dej bemby

Autor artur
U篡tkownik
#1 - Posted: 11 Pa� 2007 02:01 
Mam prozbe i prosze o pomoc w sprawie wybarwiania sie m這dej bemby maja gdzies od 4 do 6 cm. i nie ktore te co sa wieksze3 powoli chyba sie zaczynaja wybarwiac ale jedno mnie zastanawia czy to jest normale przy wybarwianiu sie bemby zeby nieraz najwieksze wybarwienie g這wy by這 szara ale nieraz maja czarna g這we a mniejsze normalnie wygladaja nawet u nie ktorych widac ciemny kolot pomaranczowy myusle ze z woda jest wszystko wporzadku normalnie p造waja jedza nie stoja w miejscu temperature wody mam sta豉 28 nawet nieraz widac pomarancz ciemny na pokrywach skrzelowych powieccie czy to normalne zeby tak sie przebarwia造 w ten sposob?

Autor timus
U篡tkownik
#2 - Posted: 11 Pa� 2007 09:49 
Jakie to pokolenie? Z k徠 masz te ryby? Opisz czym je karmisz.

Co to znaczy?

myusle ze z woda jest wszystko wporzadku

Podaj konkretne parametry. Opisz zbiornik itd... Mo瞠sz te� wklei� fotki.

Marcin.T <')))><

Autor duch
U篡tkownik
#3 - Posted: 12 Pa� 2007 20:19 
Witam.
Ma造 cytacik:)
W zale積o軼i od nastroju przednia cz窷� cia豉 mo瞠 stawa� si� srebrna lub pomara鎍zowa tylna cz窷� cia豉 jest jednak zawsze ciemna. G鏎na cz窷� oka ma wyra幡� pomara鎍zow� obw鏚k�. M這de osobniki maj� ciemne cia這 z pionowymi jasnymi paskami.
Nie masz zadnego problemu kolego:) ale proponuje troszk� poczyta� o rybach,kt鏎e chidujesz.
Andrzej.

Tropheini Forum Tropheus Tanganika / Tropheini / mam problem z wybarwieniem m這dej bemby ↑ Top

Twoja wypowied� Click this icon to move up to the quoted message

?
Tylko zarejestrowani u篡tkownicy mog� tutaj pisa�. Zaloguj si� przed napisaniem wiadomo軼i albo zarejstruj najpierw.

Forum Tropheus Tanganika Wygenerowane przez Simple Bulletin Board miniBB ®