Forum Tropheus Tanganika
 - Forum - Rejestracja - Odpowiedz - Szukaj - Statystyki - Faq -
Inne ryby tanganickie Forum Tropheus Tanganika / Inne ryby tanganickie /

sexfasciatus

Autor michal132
Użytkownik
#1 - Posted: 5 Sty 2008 21:13 
Mam pytanie czy sexfasciatus są agresywne??????

DZIĘKI ZA ODPOWIEDŻ:)

Autor rufus1
Użytkownik
#2 - Posted: 5 Sty 2008 21:19 
Pewnie sa, ale ich nie hodowalem.
Ja hodowalem N. tretocephalus. Bardzo plodna ryba i dosc agresywna.

Ja zadam pytanie: czy ktos te ryby rozmnożył (N.sexfasciatus) ?

Autor duch
Użytkownik
#3 - Posted: 5 Sty 2008 21:34 
A ja mam taką małą prośbę:)do
MICHAL 132:)
Czy mógłbys zebrać swoje mysli do jednego tematu?Jak narazie co parę minut wpadasz na nowy pomysł i zakładasz kolejny temat.Wprowadza to spore zamieszanie:)Jeżeli chcesz rzeczywiście coś z tego wynieść to proponuję pisać w jednym temacie.
Andrzej.

Autor michal132
Użytkownik
#4 - Posted: 5 Sty 2008 23:12 
andrzej nie tylko ty jestes na tym forum mysle że są tu o bardziej wyrozumiali ludzie

Autor marti
Użytkownik
#5 - Posted: 5 Sty 2008 23:28 - Edytowany przez: marti 
michal132 wystarczy w opcji "szukaj" na górze wpisać słowo "sexfasciatus" , kliknąć zakładkę "idź" , pokaże się dziesiątki postów i całych wątków o tej rybie.
Lektura na pewno zaspokoi Twoją ciekawość, poza tym dowiesz się więcej niż można uzyskac informacji w jednym wątku.
Reakcja ducha jest zapewne spowodowana tym , że to wszystko już było i jest dostępne w archiwum.

http://www.forum.tropheus.com.pl/index.php?phrase= sexfasciatus&searchType=0&where=0&sDay=15&sMonth=1 &sYear=2004&eDay=5&eMonth=1&eYear=2008&posterName= &action=search&searchGo=1

Autor duch
Użytkownik
#6 - Posted: 6 Sty 2008 09:24 
mysle że są tu o bardziej wyrozumiali ludzie-nie chodzi o wyrozumiałość kolego:),a o uproszczenie sprawy Tobie i kazdemu kto chce odpowiedzieć na Twoje pytania:),nie bardzo wiem dlaczego tak przyjąłeś moją propozycję?
Reakcja ducha jest zapewne spowodowana tym , że to wszystko już było i jest dostępne w archiwum.-możę troszkę też:),ale moja reakcja nie była jakaś niemiła lub nerwowa.Poprostu chciałem uniknąć zaśmiecania forum i jak już wspomniałem ,uprościć sprawę:)
Andrzej

Autor marti
Użytkownik
#7 - Posted: 6 Sty 2008 15:55 - Edytowany przez: marti 
Poprostu chciałem uniknąć zaśmiecania forum i jak już wspomniałem ,uprościć sprawę

i słusznie :)

michal132 ten artykuł powinien sporo Ci wyjaśnić :

http://www.projekttanganika.pl/index.php/artykuly/ artykul/17

Inne ryby tanganickie Forum Tropheus Tanganika / Inne ryby tanganickie / sexfasciatus Top

Twoja wypowiedź Click this icon to move up to the quoted message

?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

Forum Tropheus Tanganika Wygenerowane przez Simple Bulletin Board miniBB ®