-
Forum
-
Odpowiedz
-
Szukaj
-
Statystyki
-
Faq
-
Forum Tropheus Tanganika
/
Inne ryby tanganickie
/
Towarzystwo dla Frontos
piotrek19771221
Użytkownik
- Posted: 29 Lis 2009 21:11
czy księżniczki mogą być z frontosami
admin
Admin
- Posted: 30 Lis 2009 06:45
Już o to pytałeś, dostałeś odpowiedź od Sandera. Jest wiele innych gatunków, które można połączyć spokojnie z frontozami.
Pisaliśmy o tym już do znudzenia.
Marta
masteriks296
Użytkownik
- Posted: 30 Lis 2009 19:24
witam oczywiscie ze mozna ksiezniczki trzymac z frontozami ja mam 8 frontoz i 10 ksiezniczek od 3 lat i nie ma najmnioejszego problemu obydwa stada dostosowaly sie wzgledem siebie malo tego jedne i drugie regularnie daja mi potomstwo i ciesze sie maluchami pozdrawiam
admin
Admin
- Posted: 30 Lis 2009 22:48
do masterix296:
A możesz nam napisać coś więcej na ten temat? Trochę historii - jak zacząłeś, dlaczego te dwa gatunki. To ciekawe. A! I fotki jak możesz;-)
Robert
admin
Admin
- Posted: 1 Gru 2009 06:15
Ja napiszę tak, mieliśmy kiedyś w 1000l zbiorniku frontozy i księżniczki. Czy było to dobre połącznie...już pisałam. Frontozy stale były przeganiane z rejonu życia księżniczek.
masteriks296
Warto więc abyś jednak, jak napisał Robert, podał więcej szczegółów Twojego zbiornika i ryb tam żyjących. Co znaczy obydwa stada dostosowały się względem siebie?
Marta
nechor
Użytkownik
- Posted: 1 Gru 2009 15:16
Diabel tkwi w szczegolach. Ja mialem ksiezniczki z muszlowcami. Ale tylko 2 dni :-) Wielkosc akwarium, wielkosc ryb, definicja "dostosowania sie", no i ostatecznie definicja zwrotu "mozna trzymac" - tu bym upatrywal roznic.
Forum Tropheus Tanganika
/
Inne ryby tanganickie
/ Towarzystwo dla Frontos
↑
Twoja wypowiedź
?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo
zarejstruj
najpierw.
Archiwum
Tropheini
Inne ryby tanganickie
Technika akwarystyczna
Żywienie i choroby ryb
Literatura
Sprawy ogólne
Jezioro Tanganika
Uwagi Dotyczące Funkcjonowania Forum
REGULAMIN FORUM