Forum Tropheus Tanganika
 - Forum - Rejestracja - Odpowiedz - Szukaj - Statystyki - Faq -
Inne ryby tanganickie Forum Tropheus Tanganika / Inne ryby tanganickie /

Towarzystwo dla Frontos

Autor piotrek19771221
Użytkownik
#1 - Posted: 29 Lis 2009 21:11 
czy księżniczki mogą być z frontosami

Autor admin
Admin
#2 - Posted: 30 Lis 2009 06:45 
Już o to pytałeś, dostałeś odpowiedź od Sandera. Jest wiele innych gatunków, które można połączyć spokojnie z frontozami.

Pisaliśmy o tym już do znudzenia.

Marta

Autor masteriks296
Użytkownik
#3 - Posted: 30 Lis 2009 19:24 
witam oczywiscie ze mozna ksiezniczki trzymac z frontozami ja mam 8 frontoz i 10 ksiezniczek od 3 lat i nie ma najmnioejszego problemu obydwa stada dostosowaly sie wzgledem siebie malo tego jedne i drugie regularnie daja mi potomstwo i ciesze sie maluchami pozdrawiam

Autor admin
Admin
#4 - Posted: 30 Lis 2009 22:48 
do masterix296:
A możesz nam napisać coś więcej na ten temat? Trochę historii - jak zacząłeś, dlaczego te dwa gatunki. To ciekawe. A! I fotki jak możesz;-)

Robert

Autor admin
Admin
#5 - Posted: 1 Gru 2009 06:15 
Ja napiszę tak, mieliśmy kiedyś w 1000l zbiorniku frontozy i księżniczki. Czy było to dobre połącznie...już pisałam. Frontozy stale były przeganiane z rejonu życia księżniczek.

masteriks296

Warto więc abyś jednak, jak napisał Robert, podał więcej szczegółów Twojego zbiornika i ryb tam żyjących. Co znaczy obydwa stada dostosowały się względem siebie?

Marta

Autor nechor
Użytkownik
#6 - Posted: 1 Gru 2009 15:16 
Diabel tkwi w szczegolach. Ja mialem ksiezniczki z muszlowcami. Ale tylko 2 dni :-) Wielkosc akwarium, wielkosc ryb, definicja "dostosowania sie", no i ostatecznie definicja zwrotu "mozna trzymac" - tu bym upatrywal roznic.

Inne ryby tanganickie Forum Tropheus Tanganika / Inne ryby tanganickie / Towarzystwo dla Frontos Top

Twoja wypowiedź Click this icon to move up to the quoted message

?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

Forum Tropheus Tanganika Wygenerowane przez Simple Bulletin Board miniBB ®