No właśnie chyba za dużo się już naczytałem i zrezygnuje, ryby wezmę od kumpla tak jak mu obiecałem ale zamienię się z kimś na inne ryby (z wielkim żalem bo ryby są piękne) ze względu na miejsce mogę postawić na maxa baniak 375 a to trochę mało zważywszy że to są chyba dwa samce – dlatego prosiłem o pomoc w zidentyfikowaniu płci, więc musiał bym dokupić 6 samic lub zamienić samca na 3 samice ale to i tak chyba za mało jak rybki urosną będę miał problem z miejscem w akwarium.
A co do rybek- większa cały czas atakuje mniejszą a nawet ją terroryzuje nie wiedzieć czemu
Po rybki jadę w przyszłym tygodniu(więc muszę się przygotować) ale zmartwiła mnie jedna rzecz która się zmieniła od mojej ostatniej wizyty a mianowicie na łusce u ryb pojawiło się coś dziwnego u większej jest bardziej widoczne i większe nie mamy pojęcia co to jest, dodam tylko że oby dwie mają to samo i prawie w tym samym miejscu.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/63306b6b86db8a d0.html
A o pokarmach też dużo czytałem i jest wiele różnych wersji, może wy dacie jakąś podpowiedź co do diety.
Z góry dziękuje i pozdrawiam