-
Forum
-
Odpowiedz
-
Szukaj
-
Statystyki
-
Faq
-
Forum Tropheus Tanganika
/
Technika akwarystyczna
/
ZeoWonder do filtra z tropheusami
levy30
Użytkownik
- Posted: 18 Wrz 2007 12:20
witam,mam takie pytanie-wczoraj wsypalem do jednego pojemnika w filtrze ZeoWonder bo bylem pewien ze usowa amoniak i krystalizuje wode,stabilizuje ph.ale gdzies na forach przeczytalem ze obniza ph,i teraz mam problem bo boje sie ze spadnie w akwar.ph.moze macie jakies doswiadczenia z tym wkladem-czy mozna go stosowac w akwar.z tropheusami.pozdrawiam.
timus
Użytkownik
- Posted: 18 Wrz 2007 14:26 - Edytowany przez: timus
Nie stosowałem tego wkładu. I nie wierze do końca w te cuda na kiju. Podstawa to stabilna biologia w akwarium i nie trzeba wspierać sie cudami.
A strasznie dziwi mnie zawsze takie podejście jak Twoje. Wkładasz coś o czym nie masz pojęcia a dopiero później pytasz. To niebezpieczne nawyki!
Marcin.T <')))><
Ps. A to co piszą o nim
http://www.e-pasaz.pl/x_C_I__P_29521455.html
levy30
Użytkownik
- Posted: 18 Wrz 2007 23:51
zeo-wonder to zeolit,jeden z bardziej popularnych materialow filtracyjnych,a nie jakies cudo na kiju,chyba ze stabilna biologia w/g ciebie to gabka.......ale sory,troche mnie ponioslo,bez obrazy chcialem tylko sie dowiedziec czy przypadkiem nie spadnie ph.wiekszosc opisow mowi ze stabilizuje ph,ale w jednym napisano ze obniza ph dlatego chcialem sie upewnic.pozdrawiam.
Mariusz_B
Użytkownik
- Posted: 28 Wrz 2007 09:49
Mam używam jako ostatni materiał w filtrze Unimax700. Wszystko ok :).
levy30
Użytkownik
- Posted: 28 Wrz 2007 14:20
dzieki Mariusz B,o taka odpowiedz mi chodzilo i jestem teraz spokojniejszy.pozdrawiam.
Forum Tropheus Tanganika
/
Technika akwarystyczna
/ ZeoWonder do filtra z tropheusami
↑
Twoja wypowiedź
?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo
zarejstruj
najpierw.
Archiwum
Tropheini
Inne ryby tanganickie
Technika akwarystyczna
Żywienie i choroby ryb
Literatura
Sprawy ogólne
Jezioro Tanganika
Uwagi Dotyczące Funkcjonowania Forum
REGULAMIN FORUM