Forum Tropheus Tanganika
 - Forum - Rejestracja - Odpowiedz - Szukaj - Statystyki - Faq -
Technika akwarystyczna Forum Tropheus Tanganika / Technika akwarystyczna /

nowe akwarium

Autor przemo122
Użytkownik
#1 - Posted: 22 Cze 2009 18:28 
czesc
mam pytanko. dopiero chce zaczac przygode z tanganika. planuje zakup akwa 450L (150x50x60). znalazlem w necie gotowe zestawy np. firmy Diversa (ok 1700zl). trafilem tez na zestaw firmy Aquatech (duzo tanszy, 1100pln). dwa pytania. czy takie akwarium jest dobre na start? i czy ktos zna ta firme aquatech (nie rozpadnie mi sie to??) :). zestawy niby podobne z roznica w cenie znaczna. ponizej link ze zdjeciem tego Aquatechu

http://allegro.pl/item664986027_akwarium_450l_zest aw_szafka_450_l_raty.html

z gory dziekuje za rady.
pozdrawiam

Autor salmo70
Użytkownik
#2 - Posted: 23 Cze 2009 01:22 
Witaj.Akwa z 10,więc powinno być ok.Ja jednak nie kupowałbym zbiornika nie widząc go wcześniej.Warto też dopytać się o wzmocnienia.Takie akwarium jak najbardziej jest dobre na start.Da się w nim trzymać wiele ciekawych ryb.Do Ciebie należy wybór.Pozdrawiam.Robert.

Autor kulus12
Użytkownik
#3 - Posted: 23 Cze 2009 10:48 
Ten sklepik jest niedaleko mnie są przedstawicielem eheima, mają dobry i tani sprzęt ta 450 ma jedno wzmocnienie poprzeczne i daja gwarancje na zbiornik szkło 12m-cy i bodajże 36 m-cy na spoinowanie o ile mnie pamięć nie myli. Kupiłem u nich kilka sprzętów i nie ma z nimi problemów.

Pozdrawiam Radek

Autor przemo122
Użytkownik
#4 - Posted: 23 Cze 2009 14:28 
dzieki za pomoc.
pozdrawiam

Autor marti
Użytkownik
#5 - Posted: 24 Cze 2009 20:55 
przemo122 a jakie konkretnie gatunki planujesz trzymać w tym zbiorniku ?

Technika akwarystyczna Forum Tropheus Tanganika / Technika akwarystyczna / nowe akwarium Top

Twoja wypowiedź Click this icon to move up to the quoted message

?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

Forum Tropheus Tanganika Wygenerowane przez Simple Bulletin Board miniBB ®