-
Forum
-
Odpowiedz
-
Szukaj
-
Statystyki
-
Faq
-
Forum Tropheus Tanganika
/
Technika akwarystyczna
/
Dobór oświetlenia
seba6
Użytkownik
- Posted: 17 Maj 2006 14:24
Cześc od niedawna zacząłem się interesowac tropheusami.Chciałbym w przyszłości załóżyc sobie baniaczek 375l.Narazie zbieram dużo informacji na temat ryb,a nie mam zupełnie pojęcia o oświetleniu.Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.(jakiej mocy i jakiego typu oświetlenie bym potrzebował?)Dziękuję i pozdrawiam.SEBASTIAN.
timus
Użytkownik
- Posted: 17 Maj 2006 14:26
A zajzyj 4 tematy nizej i poszukaj na forum w archiwum!!!
Marcin.T <')))><
drozd
Użytkownik
- Posted: 17 Maj 2006 16:32
http://www.forum.tropheus.com.pl/index.php?action= vthread&forum=5&topic=309&page=0
http://www.forum.tropheus.com.pl/index.php?action= vthread&forum=1&topic=209&page=0
to dwa inne wątki o oświetleniu które udało mi się znaleźć przy pomocy opcji :szukaj"... być może coś tam jeszcze znajdziesz także zachęcam do przekopania forum bo już dużo zostało napisane w temacie oświetlenia :-)
pzdr,
Marek
zydekk
Użytkownik
- Posted: 18 Maj 2006 11:29
oswietlenie do Tropheusow to razej drugozedny problem poniewaz te ryby zbytnio nie zwracaja uwagi na oswietlenie, wazne tylko zeby nie bylo zbyt jaskrawe poniewaz w zbyt jasnym oswietleniu tropheusy moga byc agrseywne lub plochliwe....
PS. Witam wszystkich po dlugiej przerwie :)
Forum Tropheus Tanganika
/
Technika akwarystyczna
/ Dobór oświetlenia
↑
Twoja wypowiedź
?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo
zarejstruj
najpierw.
Archiwum
Tropheini
Inne ryby tanganickie
Technika akwarystyczna
Żywienie i choroby ryb
Literatura
Sprawy ogólne
Jezioro Tanganika
Uwagi Dotyczące Funkcjonowania Forum
REGULAMIN FORUM