A Wy znowu swoje... Przeprosiłem, ale to za mało. Co mam zrobić jeszcze? Prosić każdego z osobna o ułaskawienie? Duch, czytaj uważnie to co pisza inni. Zaglądam tutaj i pytam, bo chcę znać różne opinię. Już to tłumaczyłem. mój znajomy poradził mi co mam zrobić i tak też zrobiłem. Chciałem jednak się dowiedzieć, co o moim problemie myślą inni. Moje trofy żyją w tym akwarium TYMCZASOWO, co oznacza, że kupię drugie, WIĘKSZE akwarium i tam je wpuszcze. Póki co mają wymiary od 5 do 7 cm. Rufus1, do Ciebie nie docierają takie argumenty jak przedstawiłem, a ja nie bardzo przyswajam Twoje. Nie rozumiem, dlaczego mam nie trzymać razem tych ryb, skoro u innego hodowcy żyją razem i nic sobie nie robią. Masz w akwa glonojady? Mieszasz biotopy. Też tak moge napisać, choć to bez sensu, bo przecież prawie każdy ma glonojady.
Nie napisałem nigdzie, że nie lubię jak ktoś się wyraża na temat moich poglądów. Wręcz przeciwnie. Jeżeli ktoś uważa inaczej chętnie go wysłucham, jeżeli tylko poprze swoje poglądy rozsądnymi argumentami, a nie stwierdzeniem "bo tak ma być". Chcę wiedzieć, dlaczego tak ma być.
Aha, "normalni" w moim poście, to tacy, którzy wyciągają rękę. To głównie do faziego64, żeby zrozumiał, o co mi chodzi.
Nie chcę się z Wami kłócić. Przeprosiłem, za to, co napisałem. Mogę to zrobić jeszcze raz: przepraszam, popełniłem błąd. jezeli jednak to nie wystarczy, to mogę się usónąć z tego forum i bedziecie mieli spokój. |