-
Forum
-
Odpowiedz
-
Szukaj
-
Statystyki
-
Faq
-
Forum Tropheus Tanganika
/
Żywienie i choroby ryb
/
nowy pokarm
milano777
Użytkownik
- Posted: 15 Gru 2010 20:43
Witam i mam pytanie .Czy trofom mogę podać hikari cichlid staple a jeżeli tak to czy się go namacza.Za odpowiedź dziekuje
sander
Użytkownik
- Posted: 15 Gru 2010 20:48
milano777
temat stary jak sam pokarm, który oczywiście podać możesz a namaczanie to temat jeszcze starszy i jedni namaczają inni nie ja np. należę do tych drugich.
admin
Admin
- Posted: 15 Gru 2010 20:51
Nie bardzo miałam ostatnio czas - czy pojawiły się ostatnio nowe, godne uwagi pokarmy dla roślinożerców? Ktoś coś testował nowego?
Marta
jaosh
Użytkownik
- Posted: 15 Gru 2010 21:43 - Edytowany przez: jaosh
należę do tych drugich.
Ostatnio nabyłem Hikari i się zastanawiam, gdyż należę do tych pierwszych, czy rybom nie stanie w gardle nie namoczony pokarm?? Twarde te granulki są dlatego po pierwszym razie jak zobaczyłem, że moi podopieczni maja problem z gryzieniem zacząłem namaczać. A Ty się nie boisz Sander?
sander
Użytkownik
- Posted: 15 Gru 2010 21:59
Ja nigdy nie namaczałem i nie namaczam. Namaczanie uważam za błąd powodujący utratę właściowści karmy. Nigdy nie namaczałem ani odłowom ani F1 czy Fx-om niezależnie czy to drapieżniki czy peryfitonożercy, osobniki młode czy dorosłe. Czy w domu czy w sklepie wszystkie moje ryby jedzą na sucho i ani razu nie było z tego powodu problemów.
milano777
Użytkownik
- Posted: 15 Gru 2010 22:05
dzięki za szybką odpowiedź
Forum Tropheus Tanganika
/
Żywienie i choroby ryb
/ nowy pokarm
↑
Twoja wypowiedź
?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo
zarejstruj
najpierw.
Archiwum
Tropheini
Inne ryby tanganickie
Technika akwarystyczna
Żywienie i choroby ryb
Literatura
Sprawy ogólne
Jezioro Tanganika
Uwagi Dotyczące Funkcjonowania Forum
REGULAMIN FORUM