-
Forum
-
Odpowiedz
-
Szukaj
-
Statystyki
-
Faq
-
Forum Tropheus Tanganika
/
Sprawy ogólne
/
Pokarm O.S.I ?
fishfan
Użytkownik
- Posted: 8 Wrz 2009 22:37
Witam zakupiłem 1kg.puszkę o.s.i. o nazwie Spirulina Aquarium Flake Food. W związku z tym mam kilka pytań poniewaz jestem troche zaskoczony tym pokarmem.Otoż wczesniejsze moje zakupy to pojemniki o wiele mniejsze także flake.Zawartość w nich to płatki jasnozielone o niezbyt intensywnym można nawet powiedziec miłym zapachu.Puszka 1kg.to kolor zgnila zieleń może khaki o intensywnym zapachu.Pokarm wiadomo dobrej marki?.Konkretniej chodzi mi o to że jakość ma dla mnie duże znaczenie .Rybki przy spirulinie jasno zielonej praktycznie przyswajaly pokarm w 100% czyli brak długich ciężkich odchodów,natomiast ten drugi to długie twarde odchody koloru khaki .Czy ktoś ma podobne spostrzeżenia?Czy jest rzeczywiście jakas różnica w tych karmach?Nazwa i firma ta sama.Dziękuje za ewentualny odzew:)
admin
Admin
- Posted: 9 Wrz 2009 05:41
Nie wiem co kupiwałeś dokładnie wcześniej, ale dla mnie OSI, którym karmie już od 8 lat zawsze miała kolor zgniłej zieleni, Co prawda od zawsze użzywalam spiruliny z dużych opakowań.
Marta
fishfan
Użytkownik
- Posted: 9 Wrz 2009 17:48
Admin
Dziękuje za odp.trochę mnie to uspokoiło,przynajmniej wiem co posiadam.Ale faktem jest ze spotkalem się z karmą zieloną i pachnącą.Szkoda że nie mam juz puszki i nie moge porównac skladu.
Forum Tropheus Tanganika
/
Sprawy ogólne
/ Pokarm O.S.I ?
↑
Twoja wypowiedź
?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo
zarejstruj
najpierw.
Archiwum
Tropheini
Inne ryby tanganickie
Technika akwarystyczna
Żywienie i choroby ryb
Literatura
Sprawy ogólne
Jezioro Tanganika
Uwagi Dotyczące Funkcjonowania Forum
REGULAMIN FORUM