Widzę że nie przemyślałeś wypowiedzi po primo nie mam gdzie kupić bo u mnie nie sprzedają a z resztą to gdzie ja ci znajdę akurat ten nr co było o tym gatunku akurat bo w kiosku nie przechowują wszystkich nr zresztą u mnie w kioskach nie ma tej gazety a nie będę prenumerował i czekał aż będzie ten mój jeden gatunek rybek
Robert już napisał, że masz artykuł w numerze VI, czyli obecnie kolportowanym. Gdybyś chwilkę pomyślał nad tym, co napisałem, to też byś przekaz zrozumiał. Wchodzisz na stronę i forum właściciela jak by nie patrzeć jedynej gazety o Tanganice w tym kraju i od razu zadajesz pytanie o skanowanie artykułów (a to jak wiemy nie jest korzystne dla tegoż właśnie).
Ponadto zapytałeś o szczegółowe informacje oraz z Twojej wypowiedzi wnioskowałem, że jesteś z lub z okolic Warszawy. Napisałem - kup Tanganika Magazyn. Gdybyś zadał sobie odrobinę trudu (w sumie co to za trud, wklepać dwa słowa w wyszukiwarce i wejść na stronę gazetę opisującą), wiedziałbyś w którym numerze można znaleźć takie informacje oraz gdzie takowy dostać. W Warszawie również znajdziesz.
Michał |