Forum Tropheus Tanganika
 - Forum - Rejestracja - Odpowiedz - Szukaj - Statystyki - Faq -
Sprawy ogólne Forum Tropheus Tanganika / Sprawy ogólne /

Zdjęcia z nowej dostawy ryb.

Strona  Strona 2 of 2:  « Previous  1  2  
Autor admin
Admin
#31 - Posted: 3 Mar 2006 05:42 
Wielokrotnie takie widziałam!!!!

Marta

Autor tooold
Użytkownik
#32 - Posted: 3 Mar 2006 06:37 
a ja czekam kiedy będzie zdjęcie N.callipterus

Autor admin
Admin
#33 - Posted: 3 Mar 2006 06:51 - Edytowany przez: admin 

Autor tooold
Użytkownik
#34 - Posted: 3 Mar 2006 07:02 
przepraszam - te są oczywiście piekne, ale czekam na N.calliurus z nowej dostawy.

Autor tasma
Użytkownik
#35 - Posted: 3 Mar 2006 07:31 - Edytowany przez: tasma 
A w nowej dostawie byly calipterusy? Jakos nie zauwazylem.
Na pewno nie mamy zdjec calipterusow.
Jesli chodzi o "rumience" na pokrywach skrzelowych to nie tylko moliro to maja:
http://tropheus.com.pl/galeria/displayimage.php?al bum=6&pos=140
Przemek

Autor danlack
Użytkownik
#36 - Posted: 3 Mar 2006 10:17 
Ndole rowniez maja rumience.

Autor admin
Admin
#37 - Posted: 3 Mar 2006 10:40 - Edytowany przez: admin 
Tak czimba i Ndole maja rumieńce, ale moliro nie powinno mieć. Ta jedna sztuka to.....coś dziwnego.

TooOld

L. calliurus przyjechało tylko kilka sztuk i to małych - Przemek i Magda nie robili im zdjeć. Maja pomarańczową plamke na głowie. Jak na razie głownie siedzą w muszlach i trudno im zrobić zdjęcia.

Marta

Autor kris
Użytkownik
#38 - Posted: 7 Mar 2006 16:07 - Edytowany przez: kris 
moliro nie powinno miec a jednak zdarza sie ze ma - nawet na linku pod oferta ma te rumience http://tropheus.com.pl/galeria/albums/userpics/100 01/normal_tropheusmoliro2.jpg

Autor admin
Admin
#39 - Posted: 7 Mar 2006 20:38 
Złowili mi sporo L. calliurus - będą w nowej dostawie, zapytam z jakiej są lokalizacji.

Marta

Autor admin
Admin
#40 - Posted: 7 Mar 2006 20:39 
A moliro ma naprawdę rzadko te rumieńce, ale...bywa, juz drugi raz w różnych dostawach pojawia sie osobnik o takich licach.

Marta

Autor admin
Admin
#41 - Posted: 21 Mar 2006 11:53 

Autor timus
Użytkownik
#42 - Posted: 21 Mar 2006 12:44 
Te zdjęcie na stronie głównej!!!!!!

CZAD!!!!!

Marcin.T

Autor drozd
Użytkownik
#43 - Posted: 21 Mar 2006 14:40 - Edytowany przez: drozd 
Te zdjęcie na stronie głównej!!!!!!

http://tropheus.com.pl/galeria/displayimage.php?al bum=lastup&cat=-25&pos=10

zgadzam się w 100%, na tym zdjęciu szczególnie podobają mi się kolory no i sam obiekt również... kiedyś zdaje się że przy jakiejś wypowiedzi na forum Pani Marta wspominała że mastacambalusy mają jakby aksamitną skórę - wg mnie na tym zdjęciu doskonale to widać... zresztą reszta zdjęć też jest super... Magad i Przemek po prostu wiedzą jak robić zdjęcia... jak zwsze czekam na więcej :-)

Marek

Autor tasma
Użytkownik
#44 - Posted: 21 Mar 2006 15:21 
Przepis na to zdjecie. Bierzemy marna fotke kiepskiego fotografa. Poprawiamy w PSie, po czym dochodzimy do w miare zadowalajacych efektow.
Tylko nie mowcie nikomu. Nie jestem dumny z tego zdjeciam ;).
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ze przy takim zblizeniu glebia ostrosci ma kilka milimetrow szerokosci, a w wizjerze nie da sie tego w zaden sposob dojrzec.
P.

Autor drozd
Użytkownik
#45 - Posted: 21 Mar 2006 16:07 - Edytowany przez: drozd 
Przemku warsztat rzemieślniczy nie jest ważny - ważny jest efekt, a ten jest naprawdę super... poza tym to tak napradę to sztuką w robieniu zdjęć jest naciśnięcie spustu we właściwym momencie i to ci się udało w 100%, a że ze zdjęcia można jeszcze troszkę wyciągnąć przy pomocy najnowszych technologii to inna sprawa i jesli ktoś potrafi to robić tak sprawnie jak ty to tylko pozazdrościć... :-)

Marek

Strona  Strona 2 of 2:  « Previous  1  2 
Sprawy ogólne Forum Tropheus Tanganika / Sprawy ogólne / Zdjęcia z nowej dostawy ryb. Top

Twoja wypowiedź Click this icon to move up to the quoted message

?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

Forum Tropheus Tanganika Wygenerowane przez Simple Bulletin Board miniBB ®