Forum Tropheus Tanganika
 - Forum - Rejestracja - Odpowiedz - Szukaj - Statystyki - Faq -
Sprawy ogólne Forum Tropheus Tanganika / Sprawy ogólne /

co do frontosy

Autor Jaszczur87
Użytkownik
#1 - Posted: 30 Sty 2011 22:15 
Witam chciałem kupić dla szwagra na urodziny ryby wiem, że obecnie ma 5 Frontos i chciałbym mu dokupić jakieś 2-3 rybki ale nie wiem z jakimi one się nie pogryzą. Akwarium ma obecnie 460L ale na dniach przenosi wszystko do 860l wiec miejsca chyba starczy wszystkim. wiec poradźcie jakie rybki mogę kupić?

Autor nechor
Użytkownik
#2 - Posted: 31 Sty 2011 02:15 
Kupno ryb, jak i innych zwierzat to bardzo subiektywna sprawa. Obawiam sie, ze taki prezent moze stac sie niezla "niedzwiedzia przysluga". Jesli szwagier dysponuje takimi litrazami, pewnie ma juz wizje docelowej obsady- nasze ew. podpowiedzi w tym kontekscie to wrozenie z fusow. Zwierzat nie daje sie w prezentach.

Autor admin
Admin
#3 - Posted: 31 Sty 2011 09:28 
W takim wypadku polecam Ci zakup literatury dla szwagra. Jak widać zbiornik nie jest duży, więc wiedza o cyfotilapiach bardzo mu się przyda.

Tak jak napisał Nechor - obdarowywanie zwierzętami nie jest najlepszym pomysłem.

Marta

Autor nechor
Użytkownik
#4 - Posted: 31 Sty 2011 09:52 
Literatura jest calkiem niezlym pomyslem. Moze jakis atlas z wyczesanymi zdjeciami?...

Sprawy ogólne Forum Tropheus Tanganika / Sprawy ogólne / co do frontosy Top

Twoja wypowiedź Click this icon to move up to the quoted message

?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

Forum Tropheus Tanganika Wygenerowane przez Simple Bulletin Board miniBB ®