Forum Tropheus Tanganika
 - Forum - Rejestracja - Odpowiedz - Szukaj - Statystyki - Faq -
Sprawy ogólne Forum Tropheus Tanganika / Sprawy ogólne /

Konkurs Gupika - Kraków 2011

Autor kocan1
Użytkownik
#1 - Posted: 17 Sier 2011 20:29 

Fotorelacja z konkursu Gupika i Xipho-Molly:
http://www.akwa-mania.mud.pl

Autor admin
Admin
#2 - Posted: 18 Sier 2011 08:02 
Oglądaliśmy w sobotę wystawę:) Bardzo ciekawe były niektóre formy

Marta

Autor jaosh
Użytkownik
#3 - Posted: 18 Sier 2011 15:01 
Witam,

Smutne w tym wszystkim jest to, że ja jako mieszkaniec Krakowa nic o tym event’cie nie wiedziałem, a na pewno zasiliłbym szeregi widzów wraz z moimi synami, z których starszy jest zapalonym kibicem gupików. Słabo rozreklamowane są tego typu imprezy. Organizatorzy mogliby postarać się choćby o jakiś posterek w sklepach akwarystycznych w okolicznych miejscowościach jak i samym Krakowie.

Pozdrawiam

Autor admin
Admin
#4 - Posted: 18 Sier 2011 15:16 
Tutaj http://www.akwa-mania.mud.pl/ pod kalendarzem masz wykaz imprez, które będą.

Z tych w Krakowie to najbliższy jest Meeting Akwarystyczny http://www.rotala.pl/s35_meeting_akwarystyczny_inf ormacje.html

I mam referat:)

Marta

Autor jaosh
Użytkownik
#5 - Posted: 18 Sier 2011 16:20 
Marto, ja wiem, że Ty wiesz gdzie, co szukać i ja tez jakbym był zaciekły w poszukiwaniach i dociekaniach to też bym to znalazł. Chodzi mi raczej o chwyt reklamowy i marketingowy. Plakaty w sklepach zoologicznych przyciągnęłyby dużo ludzi, którzy akwarystykę traktują jako „obowiązek” w stosunku do swoich pociech. Niejednokrotnie są to potencjalni klienci, na których brak branża akwarystyczna ostatnio narzeka i, których zbyt wielu w sklepach nie widać. Do tego jeszcze te gupiki, na których punkcie dzieciaki w sklepach dostają istnego jobla.

Autor admin
Admin
#6 - Posted: 18 Sier 2011 16:23 
Nie wiem czy wiesz, że nie wszystkie sklepy zgadzają się na powieszenie takich informacji? Absurdalne, ale prawdziwe.

Ale oczywiście szkoda, że zabrakło takich plakatów czy ulotek.

Marta

Autor jaosh
Użytkownik
#7 - Posted: 18 Sier 2011 16:52 
:D
To juz jest głupota właścicieli sklepów. Pewnie dlatego każdy sklep w Krakowie ma taka małą ofertę, która jest skutkiem nastawienia się tylko na sprzedaż. Dać trochę na zachętę a to zaprocentuje. wiem to po sobie. Odstawiłem krakowskie "molochy" na rzecz małego sklepiku w Wieliczce. Tam pogadać można. Czasami rabacik się trafi. Nawet ściągnął to, czego inni ściągnąć nie chcieli. W taki sposób mam żywca, który tak zaprzątał mi głowę po zeszłorocznych targach. I to jest „siła” reklamy i marketingu.

Autor admin
Admin
#8 - Posted: 18 Sier 2011 20:46 
Małe sklepiki zawsze są chętnie, niestety te duże nie.

My mamy też kilka takich "maluchów", w których można porozmawiać, popytać. Ale to raczej rzadka sprawa.

Marta

Sprawy ogólne Forum Tropheus Tanganika / Sprawy ogólne / Konkurs Gupika - Kraków 2011 Top

Twoja wypowiedź Click this icon to move up to the quoted message

?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

Forum Tropheus Tanganika Wygenerowane przez Simple Bulletin Board miniBB ®