Fazi64,
Obiecalem Marcie napisac artykul jak skoncze (stolarka zajmie mi sporo czasu - to dla mnie duzy klopot a chce zrobic sam, ale moze zdarze do lipca) - tam tez pozwole sobie podac jakies szacunki. Troche wstyd, ale mnie nie pytaj o cene (mam ten okolicznosc ze nie musze chwilowo liczyc sie z groszem, chocby pompy tunze, itd, najchetnej postawilbym kilka zbiornikow za te kaske, ale moge miec tylko ten jeden - no moze uda mi sie kiedys postawic jakies 240l na szpital/mlodziez), a w artykule postaram sie zrobic ekonomiczna wycene.
Tak na oko to taki zbiornik (baniak, filtry, oswietlenie) to jakies 4 kpln w wersji minimum - bez obsady.
Marcin,
Tlo niestety kupne z braku czasu (b.duzo pracuje a i tak kosztem pracy - nie wspomne o domownikach majstruje przy zbiorniku)
Sam nie wymyslibym tego wszystkiego, szukam na roznych forach i zbieram wiedze.
W kazdym razie ja mieszkam w bloku i jak na razie odpukac te 1,5-2 tony nie spadly do sasiada. Choc mialem stres na poczatku (brak planow budowlanych), ale na razie nawet klepki nie ugiely sie w sposob widoczny. Polecam i namawiam do dzialania :-) wszystkich tych ktorzy lubia majsterkowac.
Pozdrawiam,
Bogdan |