Forum Tropheus Tanganika
 - Forum - Rejestracja - Odpowiedz - Szukaj - Statystyki - Faq -
Sprawy ogólne Forum Tropheus Tanganika / Sprawy ogólne /

Po spotkaniu

Strona  Strona 1 of 2:  1  2  Next »  
Autor admin
Admin
#1 - Posted: 21 Paź 2006 18:39Odpowiedz Cytuj  
No cóż...
Doliczyłem się, pospiesznie licząc, 22 osób razem z nami obojgiem. Żałuj opoju wortonie, że dupska nie chciało Ci się ruszyć i przedłożyłeś prywatę nad dobro ogólne, żałuj. Zobaczyliśmy się wzajemnie, zwłaszcza ci piszący dla PT. A drozd niech cierpi katusze :-)
Jak to o nas mówią? Towarzystwo wzajemnej adoracji... Całkiem nieźle, jeśli owa adoracja będzie dalej owocowała artykułami i zabawą w PROJEKT TANGANIKA. A na pohybel prześmiewcom!! :-)
Bardzo wszystkim dziękujemy za spotkanie.
Marta i Robert

Autor fazi64
Użytkownik
#2 - Posted: 21 Paź 2006 20:39Odpowiedz Cytuj  
Bardzo wszystkim dziękujemy za spotkanie
Witam,
My rowniez - bylo super!
Pzdr.
Fazi64

Autor Grzegorz Z
Użytkownik
#3 - Posted: 21 Paź 2006 20:40Odpowiedz Cytuj  
Ja również dziękuje .To kapitalne kiedy osoby dotąd wirtualne się materializują. Załuję że nie ze wszystkimi udało mi sie porozmawiać, ale brakło czasu - siła wyższa.

Jestem juz w domu i kiedy teraz patrzę na swoje akwarium wydaje mi się takie malutkie a trofci tak dziwnie mało (choć grubo ponad 60).

To co zobaczyłem w firmie będzie mi się jeszcze długo śniło po nocach .
Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki dla Marty i Roberta oraz dla wszystkich których miałem ogromną przyjemność dziś poznać.

Autor sue
Użytkownik
#4 - Posted: 21 Paź 2006 21:10Odpowiedz Cytuj  
Spotkanie było rzeczywiście bardzo udane :)
Dziękujemy...

Pozdrawiamy
Magda i Przemek

Autor sue
Użytkownik
#5 - Posted: 21 Paź 2006 21:30 - Edytowany przez: sueOdpowiedz Cytuj  
Oto my :)))

Szkoda, że do robienia zdjęć wzieliśmy się tak późno...

Magda

P.S. Liczę, że w galerii powstanie nowy folder ze zdjęciami z naszego spotkania. Co Wy na to?

Autor winiar
Użytkownik
#6 - Posted: 21 Paź 2006 22:26Odpowiedz Cytuj  
Na goraco - bylo SUPER!!!
Po pierwsze -> mozna bylo poznac sie i zobaczyc twarze skrywane jak dotad tylko za "nick"
Po pierwsze -> mozna bylo porozmawiac na tematy zwiazane z rybkami i podzielic sie swoimi spostrzezeniami, uwagami...
Po pierwsze -> zbaczyc naszych ulubiencow [wymarzinych roweniez] plywajacych w baniakach, jak i tych dwunoznych ;-)
Po pierwsze -> ogromne podziekowania dla Tych, ktorzy dostarczyli skodkosci i nie tylko, na wspolny stol, podziekoana dla Tych, ktorzy poukladali ja na stole
Po pierwsze -> Podziekowania dla Roberta i Marty, za to ze moglismy sie spotkac w milym gronie w firmie Tropheus

Po drugie -> Ci co nie byli niech zaluja.

Pozdrawiam

Marek

Autor winiar
Użytkownik
#7 - Posted: 21 Paź 2006 22:27Odpowiedz Cytuj  
Zdjecia - oczwiscie! Koniecznie i bezapelacyjnie ;-)

Pozdrawiam

Marek

Autor Vepsik
Użytkownik
#8 - Posted: 21 Paź 2006 22:33Odpowiedz Cytuj  
Witam.

Ja też chciałbym bardzo podziękować za ten wspaniale spędzony dzień. Opłacało się "cierpieć" katusze w pociągu. Właśnie aklimatyzuję breviski :)

Autor drozd
Użytkownik
#9 - Posted: 21 Paź 2006 22:42Odpowiedz Cytuj  
A drozd niech cierpi katusze :-)

oj cierpi, cierpi... ale mam nadzieje że takie spotkania staną się "nową świecką tradycją" i że następnego już sobie ani wam nie odpuszczę... :-)

Marek

Autor artkras12379
Użytkownik
#10 - Posted: 21 Paź 2006 22:47Odpowiedz Cytuj  
WITAM
Cyt: "Po drugie -> Ci co nie byli niech żałuja".
I tego się obawiałem. Jak przeczytałem posty i obejrzałem (mam nadzieję pierwsze) fotki ze spotkania dopiero do mnie "dotarło".
Jedno co mi przychodzi teraz do głowy to nie przegapić następnego "ZLOTU".
pzdr wszystkich jego uczestników z gospodarzami na czele :-)))
Artur

Autor Vepsik
Użytkownik
#11 - Posted: 21 Paź 2006 23:20Odpowiedz Cytuj  
Przepraszam, czy w wiadomej dla nas sprawie mam też uwzględniać tematykę malawi, bo tego nie dogadaliśmy.

Autor Alex
Użytkownik
#12 - Posted: 22 Paź 2006 08:51Odpowiedz Cytuj  
Witam
Ja rowniez jako nowa osoba na forum postaram sie nastepnego spotkania nie opuścic.Tanganika wciagneła mnie tak ze praktycznie w obecne chwili nie mysle o niczym innym.Mam nadzieje ze pokazecie rowniez zdjęcia zbiorników gospodarzy.Goraco pozdrawiam!

Autor timus
Użytkownik
#13 - Posted: 22 Paź 2006 12:18Odpowiedz Cytuj  
Witam!

Dopiero się obudziłem ;) Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania i ziękuje za ta atmoswere i posiłki ;)

A ci którzy nie byli..... ;)

Mam nadzieje że kiedyś na pomorzu się spotkamy np. w Gdyni i pozwiedzamy oceanarium ;)

Było super!

Marcin.T <')))><

PS. Madzia opisz pod fotkami kto jest kto dla tych co nie byli.

Autor worton
Użytkownik
#14 - Posted: 22 Paź 2006 12:59Odpowiedz Cytuj  
Hyh,

zaluje, oczywiscie - Robert ma fajny jezyk :D

Autor tooold
Użytkownik
#15 - Posted: 22 Paź 2006 20:09Odpowiedz Cytuj  
było miło, choc ja jak jest zbyt wiele osób to nie wiem z kim mam rozmawiać ;-)

dziękuję wszystkim za spotkanie, a Gospodarzom za lokal i całą resztę , gin wieczorem w hotelu dopełnił czarę szczęścia .

Autor trzcinka
Użytkownik
#16 - Posted: 22 Paź 2006 20:41Odpowiedz Cytuj  
Witam-ja też dojechalam mimo zatory drogowej.
Ci co nie byli -niech żalują.
Niestety rano znalazlam 30 martwych larw aksolotli-za cieplo-dziś caly dzień przestawialam akwaria-no i jakopocieszenie-to zrobilomi sie miejsce na moje upatrzone muszlowce.
Obym tylko zdążyla-bo jak nie ylko mnie wpadly w oko -no to to to.:)
Ja tam się cieszę że stanowimy grupę wzajemnej adoracji-mnie jest to wlaśnie potrzebne-a Wam?

A inni niech się klócą i zadzierają -a my się będziemy adorować-prawda!?

Buziaki wielkie dla wszystkich obecnych i nie-obecnych organicznie-a duchowo na pewno.
Marto i Robercie-dziękuję szczególnie Wam za zgromadzenie wokól siebie tak wspanialych ludzi.-Pozdrowko

Autor timus
Użytkownik
#17 - Posted: 22 Paź 2006 20:48Odpowiedz Cytuj  
O widze Toold że oprucz miłości do ryb gustujemy w tym samym (gin) ;)

Marcin.T <')))><

Autor trzcinka
Użytkownik
#18 - Posted: 22 Paź 2006 22:16Odpowiedz Cytuj  
gin z to (old) nikiem :)

Autor Sendog
Użytkownik
#19 - Posted: 23 Paź 2006 08:36Odpowiedz Cytuj  
Witam

Ja również dziękuję wszystkim za miło spędzony czas i rozmowy przy pH 8,0-8,5 :)

gratuluję wszystkim tym z daleka za przyjazd w końcu to dla niektórych cała Polska - ja mam tak bliziutko że zjazdy mogą być co dwa dni haha

A efekt jest taki że dziś siedzę dumnie w pracy z plakietką PT w klapie marynarki (jeszcze tą małą Robert ale ....)

Pozdrawiam wszystkich b. serdecznie
Tooold mam nadzieję że nie przerzucisz się całkiem na te dziwne słodkowodne stworzenia przypominające frutti di mare i nie zostawisz naszych muszlowców :)

Pozdr
Krzysiek

Autor Slawo
Użytkownik
#20 - Posted: 23 Paź 2006 16:27Odpowiedz Cytuj  
Serwus ,

Oj ,oj ,oj tej soboty tak szybko nie zapomnę a to wszystko za sprawą Państwa Mierzeńskich.To było super spotkanie, wszystko dograne organizacyjnie i była bardzo smaczna czekolada :-) reszta smakołyków oczywiście też, zresztą kto był ten wie a kto nie ,niechaj żałuje.

Cieszę się , że poznałem dużo fajnych ludzi ,jednym słowem frekfencja dopisała i niedługo będą nas miliony !

Ukłony dla pani Marty i pana Roberta,

Pozdrawiam ,
Sławek

Autor bemben
Użytkownik
#21 - Posted: 24 Paź 2006 09:14Odpowiedz Cytuj  
Cześć,

Dzięki za sobotę, było super!!! Ciągle myślę o Petrochromisach : )

pozdr, krzysiek

Autor admin
Admin
#22 - Posted: 24 Paź 2006 09:26Odpowiedz Cytuj  
Tak naprawdę, to mimo wszystko czuję niedosyt, że z wieloma z Was nie porozmawiałam dłuzej.

Bardzo, bardzo miło wspominamy to spotkanie. Jeszcze raz dzięki wszystkim za przybycie.

Marta

Autor timus
Użytkownik
#23 - Posted: 24 Paź 2006 09:30Odpowiedz Cytuj  
Ja mówiłem że zawsze jest zbyt mało czasu żeby pogadać ;) Zanim przełamie sie lody czas zmykać i ... ;)

Obawiałem się że Sławek (nie jest jeszcze tak zakręcony jak my) bedzie sie nudził ale on mówi że nastepnym razem też jedzie.

Marcin.T <')))><

Autor jacekkudla
Użytkownik
#24 - Posted: 24 Paź 2006 10:11Odpowiedz Cytuj  
I ja serdecznie dziękuje:)
NIe ma co narzekać na brak rozmowy, rozmawiamy przecież solidnie na forum:) Najważniejsze było poznać twarze-zawsze jakoś milej się pisze do kogoś o znajomej twarzy:) jednym z głównych też celów wyjazdu były baniaki i rybcie a te głosu nie mają to i werbalny kontakt trudno nawiązać było:)

JAcek

Autor rufus1
Użytkownik
#25 - Posted: 24 Paź 2006 19:16Odpowiedz Cytuj  
Bardzo dziekuje wszystkim za bardzo mile spotkanie!!!Bylo super!!!
warto bylo jechac znad morza na to spotkanie. Ja podobnie jak Marta czuje niedosyt rozmowy, ale mimo to jestem bardzo zadowolny z naszego spotkania. Licze ze bedzie jeszcze wielokrotnie mozliwosc podobnych spotkan.
Dziekuje rowniez moim wpoltowarzyszom podrozy pkp (niech ich ges kopnie za jakosc uslug :-(), ktorzy wiele przeszli po drodze zeby dojechac do Krakowa.

Ja wlasnie, czy az dopiero, dzisiaj dotarlem do domku, do moich rybek i pieska. Przy okazji kupilem sobie jeszcze rogatka w Warszawie.

Pozdrawiam leszek

Autor trzcinka
Użytkownik
#26 - Posted: 24 Paź 2006 23:19Odpowiedz Cytuj  
kupilem sobie jeszcze rogatka w Warszawie.

??????

Autor rufus1
Użytkownik
#27 - Posted: 25 Paź 2006 15:56Odpowiedz Cytuj  
Beato kupiłem roślinki do akwarium z Xenami, chodzi o rogatka ktory jest u mnie trudny do kupienia w sklepie zoologicznym, z tego wychodzi ze to rarytas. Piekna roślina, pożyteczna oraz bardzo ładna.
Leszek

Autor rufus1
Użytkownik
#28 - Posted: 25 Paź 2006 15:58Odpowiedz Cytuj  
Maslo maslane.
Mialo by " piekna roślina, pozyteczna i delikatna". Idealnie pasujaca do delikatnych ryb jakimi sa Xeny.

Autor trzcinka
Użytkownik
#29 - Posted: 26 Paź 2006 22:21Odpowiedz Cytuj  
jak ten kwiatuszek wygląda-masz zdjęcie?

Autor rufus1
Użytkownik
#30 - Posted: 26 Paź 2006 23:31Odpowiedz Cytuj  
Beato ja niestety fotrk swoich rogatkow nie mam bo aparatu rowniez nie mam, ale podaje link gdzie mozna to "cudo" zobaczyc.

http://www.nurkomania.pl/flora_rogatek_sztywny.htm

U nas wystepuje w jeziorkach, oczkach wodnych, ale z tego co wiem jest problem z aklimatyzacja do srodowiska sztucznego jakim jest akwarium. W zimie przechodzi on stan spoczynku i powoli sobie gdzies tam zimuje ;-).
Dla mnie jest to chyba jeden z najpiekniejszych rodzimych gatunkow flory wodnej , moze na rowni z plywaczem zwyczajnym (bardzo ciekawa roslinak).
Leszek

Strona  Strona 1 of 2:  1  2  Next » 
Sprawy ogólne Forum Tropheus Tanganika / Sprawy ogólne / Po spotkaniu Top

Twoja wypowiedź Click this icon to move up to the quoted message

Styl pogrubiony  Styl pochylony  Obraz Łącza  URL Łącza    

?
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

Forum Tropheus Tanganika Wygenerowane przez Simple Bulletin Board miniBB ®